Política de privadesa

(*) L’enviament d’un correu electrònic implica l’acceptació de la Política de Privacitat


Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

Responsable del tractament: ÒMNIUM CULTURAL
C.I.F n.: G-08310070
Adreça postal: C/ Diputació, 276, pral. 08009 Barcelona
Correu electrònic: [email protected]
DPO: [email protected]

Amb quina finalitat continuarem tractant les teves dades personals?

Tractarem les teves dades personals per poder atendre la teva petició, així com per informar-te de l’evolució de la Campanya.

Si ho desitges, també et podrem enviar comunicacions informatives sobre ÒMNIUM CULTURAL que puguin ser del teu interès.

Cal que ens comuniquis les teves dades personals actuals per tal que tinguem la informació degudament actualitzada i sense errors.

Quan temps conservarem les teves dades personals?

Les dades personals es conservaran mentre no se’n sol·liciti la seva supressió, per tal que ÒMNIUM pugui mantenir informar-te de l’evolució de la Campanya, així com, si s’escau, d’altres qüestions o activitats que ÒMNIUM consideri que puguin ser del teu interès.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?

Les dades no es comunicaran a tercers, excepte obligació legal. Ara bé, les dades poden estar allotjades en proveïdors ubicats fora de la Unió Europea que han adoptat les degudes garanties legals.

Quins són els seus drets en relació amb les teves dades personals?

Pots sol·licitar accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També podràs sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició al tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.

Igualment, podràs revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions informatives i exercir els drets referits anteriorment, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a [email protected].

Si no obtens una resposta satisfactòria i desitges formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d’aquests drets, pots adreçar-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

2020, alguns drets reservats per Òmnium, Som i Mortensen.