Avís legal

Avís legal

 • Amb la compra de llibres a través de LLIBRERIESOBERTES.CAT ajudes a les llibreries indepenents a tornar a aixecar la persiana quan la situació sigui segura per a totes i tots. 
 • Llibreries Obertes és un projecte sense lucre per als organitzadors. El 100% de la teva compra el rebrà la llibreria que triïs. 
 • La llibreria és responsable del lliurament dels llibres o de la devolució de l’import en cas que hi hagi cap incidència en el lliurament. 
 • Amb la compra de llibres a LLIBRERIESOBERTES.CAT acceptes que les teves dades formin part de la base de dades de SOM per tal que puguis estar informat de la nostra activitat. Pots dirigir-te en qualsevol moment a [email protected] si vols que eliminem les teves dades i ho farem amb la màxima rapidesa possible. 

Condicions de contractació

 1. Aquestes condicions de contractació s’apliquen a totes les compres fetes al web llibreriesobertes.cat titularitat de SAPIENS SCCL (SOM) amb CIF F-64074982 i domicili al carrer Premià 15 de Barcelona, CP 08014, tel. 93 634 76 19 i adreça electrònica [email protected], inscrita al Registre General de Cooperatives de Catalunya amb número 13349.
 2. Per a qualsevol consulta podeu adreçar-vos a l’adreça electrònica [email protected]

 3. Preus: Els preus que s’indiquen són amb IVA inclòs.

 4. Aquestes condicions generals de contractació tenen per objecte descriure i informar l’usuari de les condicions que s’apliquen a les compres fetes ‘online’ a través del portal llibreriesobertes.cat dels productes que en cada moment s’ofereixen.

 5. L’usuari manifesta conèixer i accepta aquestes condicions, pel sol fet de validar la comanda en la modalitat de comerç electrònic (Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç electrònic – LSSI) de qualsevol dels productes que SOM SCCL directament o mitjançant accions concertades amb altres empreses (que en cada cas s’identificaran degudament) ofereixi a través de la web llibreriesobertes.cat. Aquestes condicions podran ser modificades en qualsevol moment per SOM i si s’escau les condicions particulars que en cada cas es puguin establir, però es procedirà immediatament a publicar-les de manera que puguin ser conegudes sempre prèviament per l’usuari. Una vegada feta la compra i en el termini més breu possible, sempre abans que passin 24 hores des de l’execució de la compra, el Servei d’Atenció al Client de SOM remetrà per e-mail un comprovant de la compra. Si l’usuari no està d’acord amb les dades consignades en l’esmentada confirmació podrà sol·licitar la seva modificació o l’anul·lació de la comanda.

 6. La contractació es fa en llengua catalana. En determinats casos es podrà utilitzar una altra llengua prèvia acceptació expressa per part de SOM. Per aquest motiu, per regla general, les comunicacions amb els usuaris es faran en català.

 7. Alguns llibres que s’ofereixen a través d’aquest portal són produïts per tercers. SOM no es fa responsable dels continguts respecte d’aquests productes. E

Compromisos dels usuaris

Els usuaris es comprometen al compliment d’aquestes condicions generals i les que constin en el seu cas en l’avís legal d’aquest portal, aplicant la bona fe a la contractació. L’usuari es compromet a proporcionar informació veraç. En el cas de menors, els pares, tutors o representants legals hauran de donar el seu consentiment exprés. Tenint en compte que SOM no pot comprovar la veracitat de les dades que proporcioni l’usuari, es reserva el dret d’atendre les comandes prèvia comprovació de les dades, quan així ho decideixi discrecionalment, sense que això suposi cap acceptació de veracitat d’aquelles que no comprovi. En especial l’usuari s’obliga a proporcionar informació veraç i a mantenir-la actualitzada.

El client seleccionarà els llibres que vulgui adquirir i els afegirà al cistell de compra. En tot moment tindrà informació del procés de compra. La validació de la compra suposa l’acceptació d’aquestes condicions generals i constitueix una prova del coneixement i conformitat per part del client.

Recollida dels llibres adquirits

La recollida dels llibres es fa a través de la llibreria seleccionada pel comprador com a punt de recollida. El client podrà recollir els productes a la llibreria que hagi seleccionat quan les condicions de seguretat davant l’afectació del COVID19 permetin l’obertura al públic de la llibreria. 

Pagament

El pagament de les compres a llibreriesobertes.cat es pot fer mitjançant targeta de crèdit Visa o MasterCard. El cobrament es farà en el moment de la comanda. El pagament amb targeta de crèdit es fa a través del servidor de l’entitat bancària, que garanteix la seguretat del client gràcies al protocol basat en l’estàndard SSL, que fa que les dades viatgin encriptades per la xarxa i ningú no pugui interceptar-les ni utilitzar-les de manera fraudulenta. Les dades de la targeta de crèdit es transmeten protegides directament al banc i aquesta informació mai no arriba a cap altre destinatari.

En cas de denegació del pagament, la comanda es cancel·larà i se n’informarà l’usuari via ‘online’. En cas de pagaments amb targetes emeses en un altre estat diferent d’Espanya, el banc emissor haurà d’estar acollit al Protocol de Seguretat de Comerç Electrònic Segur (CES).

El reembors es farà a través del mitjà de pagament que va utilitzar en la compra. El reembors es farà en el termini màxim de 30 dies.

Legislació i jurisdicció aplicables

Les operacions fetes a través de llibreriesobertes.cat se subjecten a la legislació d’aplicació a Catalunya. En cas de conflicte en la interpretació o aplicació d’aquestes condicions la via jurisdiccional és als jutjats i tribunals que estableixi la normativa aplicable en matèria de consumidors finals (lloc del domicili del comprador). En cas de venda fora d’Espanya o no feta pel consumidor final, les parts se sotmeten expressament a la jurisdicció dels jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona.

Dades personals de l’usuari

Les dades facilitades pels usuaris s’inclouran en un fitxer de dades de caràcter personal i s’utilitzaran per tramitar la comanda i mantenim informat el client de les activitats de Llibreries Obertes i Som que puguin ser del seu interés. En qualsevol moment l’usuari podrà exercir els drets d’accés, d’oposició, de rectificació i cancel·lació previstos a la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, enviant un correu electrònic a l’adreça [email protected], o enviant una carta a l’adreça de SOM que consta al principi d’aquestes condicions.

Moltes gràcies per participar a #LlibreriesObertes

2020, alguns drets reservats per Som i Mortensen.