Mirades des del confinament

Mirades des del confinament és un homenatge a la solidaritat col·lectiva que impulsa Òmnium Cultural amb la col·laboració del Festival Cruïlla vinculat a la situació derivada de la Covid-19. És una obra d’art dirigida per l’artista Joan Fontcuberta, que recollirà fotografies de tothom qui hi participi per formar una gran obra artística i col·lectiva.


Tots aquells que heu comprat llibres a través de llibreries obertes sou un exemple d’aquesta solidaritat col·lectiva que ha emergit fruit d’aquesta crisi social i sanitària. Una solidaritat que ens ha permès demostrar que amb la força de tothom ens podem tornar a aixecar i que ha permès que moltes llibreries tornin a obrir la persiana per vosaltres i gràcies a vosaltres.


Us animem a enviar fotografies que documentin aquests petit gran gest que cadascú de vosaltres heu fet i que serveixin per homenatjar tot el que heu fet i seguireu fent per al sector literari durant la crisi actual i tot el que la lectura us ha ofert durant el confinament.


https://miradesdesdelconfinament.cat

2020, alguns drets reservats per Òmnium, Som i Mortensen.