El sector del llibre: milers de treballadors

Llibreters, distribuïdors, editors, correctors, escriptors, impressors, traductors, il·lustradors… Són milers els treballadors i les treballadores que amb la seva feina fan arribar els llibres a les nostres mans. El sector del llibre és una xarxa cultural essencial per a una societat cohesionada i democràtica, però és també una xarxa de milers i milers de persones que, com tantes altres, aquesta primavera ha vist greument afectada la seva activitat laboral.

La iniciativa Llibreries Obertes va néixer amb la voluntat de garantir la continuïtat de les llibreries de proximitat, i amb elles la dels llocs de treball que generen, tant directament com en tot el sector.

Comprar llibres, doncs, i especialment fer-ho a les llibreries de proximitat, és la millor garantia que tot el sector del llibre, i tots els llocs de treball i els oficis que en formen part, tinguin continuïtat, i la tinguin amb unes condicions laborals dignes per a tothom.

2020, alguns drets reservats per Òmnium, Som i Mortensen.