Llibreries Obertes arriba als 45.000 llibres venuts

Llibreries Obertes ha injectat gairebé un milió d’euros per a les 457 llibreries adherides arribant als 45.000 llibres venuts. Aquesta xifra suposa una injecció directa i immediata a les llibreries dels Països Catalans. A més, el nombre de llibres venuts es preveu que segueixi augmentant durant els propers dies, ja que la plataforma es mantindrà activa. Aquests resultats són un èxit absolut de vendes i un gest solidari que torna a dir molt de la societat civil.

Òmnium es va posar al capdavant de la iniciativa Llibreries Obertes per confrontar, des de la societat civil, l’emergència cultural derivada de la crisi de la Covid-19. L’entitat que presideix Jordi Cuixart des de la presó de Lledoners entén la cultura com una eina clau per a la transformació social del país.

2020, alguns drets reservats per Òmnium, Som i Mortensen.