Les llibreries continuen obertes amb llibreriesobertes.cat

La campanya Llibreries Obertes seguirà en marxa mentre les llibreries no puguin tornar a obrir les portes amb normalitat. Aquest Sant Jordi hem injectat gairebé un milió d’euros al sector, amb la venda de més de 45.000 llibres. Els diners els reben les llibreries de proximitat d’arreu del país, i aquesta és la millor garantia que puguin tornar a aixecar les persianes i continuar sent una xarxa cultural que ens enforteix com a societat a través de la lectura, la imaginació i el pensament.

Un cop passat el Sant Jordi, podem continuar comprant i regalant llibres a través de Llibreries Obertes, que podrem recollir a la nostra llibreria quan torni a obrir.

I, quan acabi el confinament, serem tots al costat de la festa dels llibres i les roses que tornarem a fer omplint els carrers el pròxim 23 de juliol.

2020, alguns drets reservats per Òmnium, Som i Mortensen.