Llibreria del dia: Ona

Una imatge que ens han fet arribar des de la nova llibreria Ona, ubicada al carrer Pau Claris 94.

La llibreria que avui us volem recomanar és la Llibreria Ona, que aviat tindrà dues seus. La primera està situada al carrer Gran de Gràcia, 217 i la segona està pendent d’inauguració al carrer Pau Claris 94, molt a prop de la ubicació de l’Ona de l’any 1962.

La llibretera Montserrat Úbeda, que regentarà les dues llibreries, i l’empresari Tatxo Benet volen reconquerir el centre de Barcelona amb aquest nou projecte: una llibreria monumental dedicada exclusivament al llibre en català que té com a objectiu recollir el testimoni de l’original i encabir aquests gairebé 60 anys de dedicació per la cultura, la llengua i el país en una nova llibreria d’esperit renovat i projectada al futur. 

Amb més de 1000m², tindrà com a protagonistes indiscutibles els llibres i la literatura en català, tant originals com traduccions, i l’espai està pensat al detall per potenciar i fomentar la cultura en totes les seves expressions, així com per obrir el circuit a nous lectors potencials. També comptarà amb una àmplia secció dedicada a la música en català.

2020, alguns drets reservats per Òmnium, Som i Mortensen.