La campanya Llibreries Obertes ja suma més de 250 llibreries i 1.000 llibres venuts

En poc més de 24 hores, la campanya Llibreries Obertes ha sumat més de 250 llibreries i un miler de llibres venuts, moltíssimes gràcies per aquesta bona acollida!

(A la imatge de portada, Llibreria Fan Set, València)

Davant l’allau de sol·licituds de llibreries de diversos punts del país per tal de constar en el desplegable del web, l’equip de Llibreries Obertes treballa atenent totes les peticions perquè les que ho han demanat estiguin disponibles al web el més aviat possible. El projecte és obert a totes les llibreries de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears, i ho poden sol·licitar a través d’aquest formulari

Llibreries Obertes és un projecte altruista i per tant el 100% del que genera la venda de llibres és per la llibreria. En rebre cada comanda, el llibreter rebrà el 50% de l’import i, quan pugui tornar a obrir i lliurar els llibres, el 50% restant. El pagament és fraccionat en dues parts per tal de garantir que la llibreria pot gestionar la comanda i lliurar-la al lector/a sense problemes. 

També els lectors i les lectores s’han sumat a la iniciativa realitzant, només en un dia, la compra d’un miler de llibres, a més de compartir-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #LlibreriesObertes.

2020, alguns drets reservats per Òmnium, Som i Mortensen.